Risk- och belöningsspel – Bingo och Blackjack

När allt kommer omkring vet du inte vilket uppfattat kort som läggs med framsidan nedåt på bordet. Kommer det att ta dig till 21 eller 22? Ska du slå eller stanna? Detsamma kan sägas om bingo. På Bingo, hur har du någon kontroll över bokstäverna och siffrorna som moderatorerna ropar ut? Det verkar som om du inte behöver ha några färdigheter alls för att spela och vinna i båda matcherna. Det är faktiskt sant. Men om du vill bli en mästare kommer du inte att kunna komma dit med nybörjartur. Du bör först börja med en klar förståelse för varje spel och gå därifrån.

Blackjack-kortspel online

Bingo-spelreglerna börjar alla med hur många kort du väljer att spela och vid vilka insatser. Bingohallar belönar ofta spelare, som upprör sunt förnuft genom att ta riskerna genom att erbjuda specialerbjudanden som att köpa två kort att spela och få ett gratis. När du har valt antalet kort att spela, använd din blotter för att radera mitt på varje kort. Därifrån handlar det bara om att lyssna på den som ringer upp en kombination av bokstäver och siffror och matcha fem i rad, horisontellt, diagonalt eller vertikalt.

Snabbtänkande och skarp observation är två färdigheter som du bör ha när du spelar, särskilt efter att du har utvecklat en tydlig förståelse för Bingo-spelreglerna. Det hjälper också när du spelar flera kort. Om du spelar i en bingohall eller ett kasino vill du se till att du ringer till dina Bingos så som du märker dem, och du vill vara uppmärksam på dem så snabbt som möjligt, för som det står i bingos spelregler ju mer Bingos du har, desto större blir en del av din pengpaj.

Blackjack är lika enkelt som att lära sig som bingo.

Även känt som “21” är Blackjack ett spel där spelarna får två kort vardera. Ett kort är kvar på hans ansikte, medan ett annat ges på det, ansiktet visar. Endast spelaren med de två korten vet vad det dolda kortet visar. Baserat på vad dina två första kort visar, måste du bestämma om du ska “slå” eller “stick” eller inte. Om du “träffar” betyder det att du tog ett tredje kort. Om du “håller fast” behåller du vad du har och spelar två kort i hopp om att vara den närmaste spelaren till nummer 21. Numeriska kort dras till nominellt värde, medan ansiktskort vanligtvis har värdet 10. Ess är mångsidiga, vilket betyder att de kan representera en eller två. elva, för att bestämmas av spelaren, men det är vanligtvis sunt förnuft som talar om för spelaren vilken man ska välja.

Även om de två spelen är mycket olika, kräver de fortfarande massor av observationsförmåga och snabbt tänkande. Om du kan lära dig att behärska dessa två färdigheter blir du mästare i dessa två fantastiska spel.

Läs också Online bingospel: Det enklaste spelet någonsin på webbplatsen!

Leave a Comment