Bingo för dummies

Spela Bingo för dummies.

Bingo är förmodligen ett av de enklaste spelen på planeten, även barn kan göra det. Jag tror att alla kommer att få tag på det i bara ett spel. Det är därför för alla er där ute som inte har spelat bingo än, inte skrämmas, du lär dig Bingo så fort du kan säga Bingo. Men här är en artikel som hjälper dig att förstå hur du spelar bingo.

Att spela bingo är ganska enkelt, allt du behöver är bingokort, bingo marker, förmågan att känna igen siffror, snabba ögon och voila! Du har samma chanser som de andra erfarna Bingo-turnering har på det stora priset.

Syftet med spelet är att komplettera det mönster som efterfrågas i ett visst spel med det lägsta antalet samtal. Mönster bestäms innan spelet startar, det kan antingen vara ett helt horisontellt eller vertikalt, en diagonal, ett X, en ruta eller vad de kallar blockerar, där du måste fylla hela ditt kort.

Bingo för nybörjare

Bingo-kortet har bokstäverna B, I, N, G och O överst och indikerar fem kolumner. Varje kolumn har en uppsättning siffror som sträcker sig från 1 till 75. B-kolumnen har siffror från 1-15, I-kolumnen har siffror, 16-30, N-kolumnen har nummer från 31 – 45, G-kolumnen har nummer från 46 till 60, och O-kolumnen har siffror från 61 – 75. Varje kolumn får bara ha 5 nummer från deras respektive intervall. Kortet bildar ett rutnät där det mittersta rutan, den tredje raden i N-kolumnen är märkt fri, denna cell behöver inte fyllas.

Så först behöver du ett Bingobonusar, du kan ha mer än ett bingokort åt gången, beroende på din märkningsförmåga. Spelet börjar när värden berättar för alla mönstret som ska bildas. Lyssna efter knytnäveboll, värden ropar ut en bokstav, antingen B, I, N, G eller O, för kolumnen och sedan ett nummer, t.ex. O-70. Leta efter detta nummer på ditt kort och märk det omedelbart. Värden fortsätter att ropa ut bokstäver och siffror tills någon är klar än det mönster som krävs. Personen med ett färdigt mönster bör omedelbart skrika bingo! Att informera alla om att hon har avslutat mönstret och har vunnit spelet. Värden kommer sedan att verifiera alla nummer och deras position på ditt kort, antingen genom att ta ditt kort eller genom att du ropar ut numren som fick dig att bilda mönstret.

så spelar du bingo

Ett annat bingospel kan återupptas efteråt, antingen med samma eller olika mönster, eller samma eller andra pris. Priset bör ges omedelbart efter en bingo. Skrika aldrig bingo om du inte har skapat ett mönster ännu. Gratis webbinnehåll, detta stoppar spelen och kan vara lite irriterande för andra.

Att spela bingo är så enkelt och modern teknik gjorde det till och med lättare genom onlinebingo. Vad jag påpekar är att det finns många sätt att njuta av ett bingo spel av alla. Så vad väntar du på? Spela bingo idag!